Messukalusteet

Rollup on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Trussi on helposti laajennettava kevyt ja kestävä ständi -rakenne. Messuosasto rakennetaan siitä vaivata sillä kokoisena tai muottoisena, kuten parhaillaan tarvittaan.

Pop-up teline on isokokoinen, helposti asennettava messuseinä. Asentaminen on nopeaa ja pop-up seinäke vie pakattuna vain vähän tilaa.

T-Flex lattiasermi / seinäke toimistoon tai messuille. Vaihdettavalle tekstiilivuodalle tulostetaan asiakkaan toivoma kuvioaihe.

Rajaustolppa / kulunohjaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Valolaatikko / valotaulu on erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettu sekä tuotemerkkimainoksiin sopiva valomainos.

Pop-up messuteltta on hyvä apu jos messujen yhteydessä tulee ulkoaktiviteettejä. Sitä voidaan käyttää varikkona tai seinien kerä saa siitä myöskin kokonaisen telttan.

Beachflag mainosliput on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut liput. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / ulkomainosteline.

Kaikki nämä ja muut mainostelineet myy kätevästi Comdecor OY
Laki 26
12915, Tallinn
Viro
sähköposti: sales@mainostelineet.eu

Katso myös muut messukalusteet.